BoerLap

Locatie

Het landbouwbedrijf van BoerLap is gelegen aan De Hemmer in Den Hoorn

Producten

Een grote diversiteit aan zoals erwten, granen, kool, aardappels en maanzaad

Boerderijwinkel

Bij BoerLap kun je ook aan huis kopen in de winkel aan de weg

Eerlijke landbouw

Landbouwbedrijf De Hemmer is van de broers Klaas en Kees Lap uit Den Hoorn. Ze ploegen met een ecoploeg die het land minder diep omploegt dan een traditionele ploeg. Ook houden ze rekening met de weidevogels en toch zijn de gebroeders Lap geen alternatieve of biologische boeren

Ze zijn wel eigenwijs en doen het op hun eigen manier. “De Lappen zijn al sinds 1600 als boeren actief rond het kerkje van Den Hoorn. Het is logisch dat je met zorg de grond bewerkt. Dat zit gewoon in de genen.

Grote diversiteit

De gebroeders Lap verbouwen samen met hun vader die nog werkzaam is op het bedrijf veel verschillende producten. Consumptie aardappelen zoals de Doré, Agria, Frieslander en Premiere maar ook uien, kapucijners, groene erwten, suikerbieten, mosterdzaad, quinoa, haver, gerst, tarwe, maanzaad en spinaziezaad. Voor ILoveTexel leveren de Lappen onder andere diverse erwten en aardappelen.

Bij BoerLap kun je ook verblijven op de boerencamping. Veel ruimte, speelgelegenheid en de aanwezigheid van dieren maken het een prachtige vakantieplek voor kinderen.

Bestel onze Texelse producten

Op het oude land is het mooi boeren

BoerLap - De Hemmer

Prachtig gelegen op het oude land van Texel vind je hier het bedrijf van de familie Lap. Langs de weg is de boerderijwinkel te bezoeken. Er zijn aardappelen zoals Agria, Frieslander, Biltstar en Dore, maar ook bijvoorbeeld capucijners en verschillende soorten uien te koop.

In het seizoen zijn er verse groenten uit eigen tuin en eieren te verkrijgen.